As. Daniela Andreea Pop

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Daniela Andreea Pop
Asistent medical
Asistent medical generalist specializat în acordarea de îngrijiri medicale la domiciliu
0769112211
Specializare

MEDICINĂ GENERALĂ

ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU

RECUPERARE MEDICALĂ

Pentru mine meseria de asistent medical este o provocare și tocmai din acest motiv o tratez cu maximă seriozitate și îi acord toată atenția.

Trebuie sa îți amintești în fiecare zi că poți alina suferința pacienților atât prin administrarea tratamentului prescris de medic cât și printr-o vorba buna, un gest, sau uneori printr-un zâmbet.

Pentru a putea fi foarte bun în meseria de asistent trebuie să ai capacitatea de a îmbina armonios tratamentul pentru afecțiunea fizică cu cel pentru „pansamentul” sufletului persoanei bolnave.

Pentru noi asistenții medicali nu trebuie să conteze cât de grea a fost ziua, câte probleme am întâmpinat, ci beneficiile aduse pacientului.

Întotdeauna trebuie să ne amintim valorile fundamentale ale acestei profesii și motivul pentru care am ales aceasta meserie, iar în acest fel vom reuși să realizăm lucruri cu adevărat impresionante.

Prima mare realizare pe plan profesional a fost faptul că am ajuns să fac parte din echipa RealMed, care pentru mine reprezintă un etalon al calității serviciilor medicale la domiciliu.

Mă bucur că fac parte dintr-o echipă de elită, unde profesionalismul, experiența și calitatea serviciilor oferite sunt îmbinate cu succes, iar aceasta situează RealMed pe primul loc în topul furnizorilor de îngrijiri medicale la domiciliu.

 

.As Med. Pop Andreea Daniela

RealMed reprezintă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.