Cristian Arendas

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Arendaș Cristian
Administrator
Asistent medical generalist - grad principal, supraspecializat în urgențe medico-chirurgicale, ortopedie, îngrijiri medicale la domiciliu, ORL, chirurgie, neurologie, recuperare medicală, masaj,
0769112211
Experienta
urgențe medico-chirurgicale
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania si Germania, Austria - Viena, etc.
ortopedie
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba dintre care 4 ani în secția ortopedie-traumatologie Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania si Ungaria, Austria - Viena, etc.
chirurgie
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania si Germania, Austria - Viena, etc.
tehnică ortopedică
Peste 7 ani de experiență acumulată în cadrul Ortoprofil Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Tg. Mures -Romania și Ungaria.
urologie
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania.
recuperare medicală
Peste 7 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului de tehnician ortoped Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania si Ungaria
medicină generală
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în centre medicale din Romania si Germania, Austria - Viena, etc.
gastroenterologie
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în secții de gastroenterologie din Romania
cardiologie
Peste 10 ani de experiență acumulată în cadrul serviciului U.P.U Alba Cusruri de specilizare efectuate în secții de cardiologie din Romania
nutriție
Experiență acumulată în cadrul cusrurilor de specilizare efectuate în centre medicale din Romania
Specializare

urgențe medico-chir.

ortopedie

chirurgie

tehnică ortopedică

urologie

recuperare medicală

medicină generală

gastroenterologie

nutriție

Experiența acumulată în peste 10 ani de activitate în cadrul Serviciului Județean de Urgență, identificarea unor probleme ale sistemului sanitar de stat și dorința de a oferi pacienților servicii medicale de cea mai înaltă calitate, m-au determinat să încerc să ofer pacienților o alternativă la serviciile deja existente.

Întrucât șansele de a schimba un intreg sistem medical erau infime, am decis că singura posibilitate de a avea un sistem de servicii medicale performant, din care să se poată scoate acele piese care nu functionează și care îngreunează buna desfășurare a activității, este crearea unui „sistem complet nou” construit pe o temelie nouă, bazată pe principii solide și în care acele piese care tind să îngreuneze sau să destabilizeze sistemul să fie inlocuite cu soluții. Un astfel de sistem ar fi trebuit să fie o alternativă la serviciile medicale deja existente pe piață.

Asa a apărut REALMED, creat pe baza unui sistem nou care să ofere soluții personalizate la problemele pacienților și cu o echipă formată din oameni cu multă experiență dar cu idei noi și dorința de ajuta pe cei din jurul nostru.

A urmat o perioadă lungă și grea când RealMed era privit ca un intrus care deranjează niște obiceiuri vechi. Nu de puține ori au fost situațiile cand eram „atenționat” că lucrurile trebuie să se desfășoare în ritmul lor, că:” de ce schimbi aia …. la’s că merge și așa” sau ” de ce să le oferi pacienților mai mult dacă ei se mulțumesc și cu puțin? ” și multe alte situații de acest gen, care în loc să iși atingă obiectivul de a mă demoraliza și de a mă face să renunț la acest proiect … m-au ambiționat și m-au determinat să conving pacienții că se poate mai mult dacă ei își doresc.

Campaniile de informare a pacienților asupra drepturilor pe care le au precum și ridicarea standardelor în ceea ce priveste îngrijirea medicală la domiciliu, au au fost tot timpul pe lista de priorități și am acordat o atenție specială pentru acestea.

Am reușit să realizez o echipă de oameni devotați, sufletiști și competenți care au înțeles ca în acest domeniu, nu funcționează regula cu „merge și așa” și că doar o pregătire continuă, profesionalism si pasiune pentru ceea ce faci, poți deveni cel mai bun și în acest fel să fi apreciat pentru realizările obținute.

Având toate aceste ingrediente ( un proiect ambițios, o echipă de profesioniști și multă experiență ) RealMed a ajuns cel important furnizor de servicii medicale la domiciliu și a reușit să ofere servicii profesionale de înaltă calitate.
Atunci când am fost solicitați de catre pacienți care ne-au cerut să le rezolvam probleme pe care alți furnizori de servicii medicale nu au reușit să le rezolve, sau când în mai multe cazuri chiar și concurența a apelat la serviciile noastre … atunci am realizat că sunt mulți oameni care își pun speranța în serviciile noastre și asta ne obligă să menținem aceleași standarde de calitate și să ne perfecționăm continuu pentru a putea răspunde celor mai exigente solicitări.

RealMed înseamnă o echipă, iar eu mă bucur că fac parte din această echipă.

RealMed reprezintă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.