As. Maria Muntea

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Muntea Maria
Asistent medical
Asistent medical generalist specializat în acordarea de îngrijiri medicale la domiciliu
0769112211
Specializare

Medicină generală

Îngrijiri la domiciliu

Recuperare medicală

Sunt asistent medical și asta ar trebui să spună totul despre un om.

Un asistent medical este acea persoană care de cele mai multe ori pune binele persoanei îngrijite înaintea oricăror interese sau beneficii personale.

Un asistent medical trebuie să vindece în primul rând cu sufletul si apoi prin terapiile convenționale. O persoană care reușeste să pătrundă în sufletul pacientului și să stabilească o legătură emoțională cu acesta, poate avea cele mai bune rezultate și se poate numi cu adevărat asistent medical.

Mi-am ales această ocupație deoarece mă caracterizează prin faptul că sunt sociabilă, ambițioasă, altruistă si devotată muncii pe care o fac. Mi-am ales această meserie și pentru a încerca să alin pe cât este posibil, suferințele oamenilor, atât fizic, prin tratamente, cât și psihic, cu vorbe încurajatoare și calde, cu zambete și empatie și uneori prin transmiterea unor sentimente care de cele mai multe ori fac mult mai mult decât ne imaginăm.

Profesand aceasta meserie de asistent medical generalist ma simt o persoana implinită, cu atât mai mult cu cât am reușit să fac parte din echipa RealMed unde medicina se practică la un alt nivel, unul net superior comparativ cu ce există momentan  în sistemul de stat.

La RealMed, pe lângă dotări, perfecționare continuă și calitatea impecabilă a serviciilor oferite, mai ai alături și o echipă de profesioniști care zi de zi își pun în practică experiența acumulată în zeci de ani pentru a putea oferii pacienților cele mai bune servicii în cele mai bune condiții  de siguranță și confort.

Dacă ar trebui să descriu într-un cuvânt tot ce reprezintă RealMed, aș spune cu toată încrederea…excelență

RealMed reprezintă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.